Komt er nog een nieuw seizoen van Dexter: New Blood?


The Million Dollar Question: is New Blood een ‘mini-serie’ van slechts één seizoen, of hebben de makers toch meerdere seizoen in petto voor ons? Op dit moment is het onbekend of er een nieuw seizoen zal komen. Mogelijk wordt dit halverwege januari bekendgemaakt.

— LET OP! SPOILERS HIERONDER! —

Komt er nog een nieuw seizoen van Dexter: New Blood?
Showtime

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik hoef alleen de finale-aflevering van Dexter nog te kijken. In het weekend van 8/9 januari wordt deze uitgezonden. Het lot van Dexter lijkt alle kanten op te kunnen gaan. Populaire theorieën zijn:

A) Dexter wordt er door officieel van verdacht de Bay Harbour Butcher te zijn, en wordt gearresteerd

B) Dexter wordt er door officieel van verdacht de Bay Harbour Butcher te zijn, en slaat samen met zoon Harrison op de vlucht

C) Harrison doodt Dexter

D) Dexter offert zichzelf op om Harrison te redden (van …?)

E) Dexter en Harrison gaan samen als moordduo verder 😉

Wat denk jij dat er gaat gebeuren? Of er een tweede seizoen komt, zal geheel afhangen van de uitkomst van de finale. Die, hint hint, een season finale wordt genoemd door Showtime. Geen series finale. En als het echt de aller-aller-allerlaatste aflevering Dexter OOIT zou zijn, zou er toch zeker wel meer gehyped worden door de showrunners? Ik weet 80% zeker dat er een tweede seizoen komt. En COUNT ME IN!


Reageren