Pretty Little Liars seizoen 7 trailer


21 juni gaat Pretty Little Liars verder met seizoen 7, na de spannende cliffhanger in maart. -A (of Über A, of A.D, of hoe de huidige slechterik ook mag heten want wie snapt het nog?)  heeft Hanna gekidnapt en het ziet er niet best uit voor haar. In de trailer van aflevering 1, ‘Tick-Tock Bitches’, krijgen de pretty little liars 24 uur de tijd om Hanna’s leven te redden. Het lijkt er echter op dat niet alleen Hanna gered moet worden, maar Alison ook. Haar kwaadaardige tante Mary lijkt op wraak uit te zijn voor het feit dat haar familie haar jarenlang geheim probeerde te houden. De liars staan, alweer, met scheppen een gat te graven. Hebben ze iemand vermoord? Sara misschien? De trailer wil ons laten geloven dat Hanna dood is en ze haar begraven, maar ik geloof niet dat de schrijvers het zo ver zouden laten gaan. Bekijk de trailer en oordeel zelf:

Hoe gaat het verder met de Hanna/Caleb/Spencer love triangle nu Hanna’s leven op het spel staat? En is Mary Drake Über A of speelt ze voor een ander team? Is Charlotte eigenlijk wel écht dood? Zoveel vragen!

Seizoen 7 begint op 21 juni met ‘Tick-Tock Bitches’. Met o.a. Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Ian Harding, Sasha Pieterse, Janel Parrish en Tyler Blackburn. 

 

Advertenties

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s