Nieuwe trailer Fantastic Beasts and Where to Find Them


Jaaaa er zijn weer nieuwe beelden van Fantastic Beasts and Where to Find Them! Eerder verscheen er al een korte trailer, maar die onthulde nog niet zo heel veel over de film. In deze tweede officiële trailer zie je al een heleboel meer van de film en setting en hoor je ook nog eens een wel heel bekend deuntje… Kijk (en luister) zelf maar!

De ‘prequel’ (is het niet echt) van Harry Potter speelt zich af in New York, jaren ’20. De Britse magizoöloog Newt Scamande(Eddie Redmayne) is op een wereldwijde excursie om magische fabeldieren te vinden en verzamelen. Tijdens een tussenstop in New York loopt zijn excursie volledig uit de hand wanneer een aantal fabieldieren ontsnapt uit Newt’s magische koffer. Dat zou weleens grote problemen kunnen opleveren voor zowel de tovenaarswereld als die van de dreuzels (No-Maj genoemd in Amerika)…

Fantastic Beasts and Where to Find Them komt 17 november uit, zowel in 2D als 3D. Regisseur David Yates regisseerde eerder al de laatste vier Harry Potter-films en is dan ook de aangewezen persoon om deze taak weer op zich te nemen. Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling debuteert nu ook als scriptschrijver.
De hoofdrollen worden vertolkt door o.a.  Eddie Redmayne (The Theory of Everything, The Danish Girl), Katherine Waterston (Steve Jobs, Inherent Vice), Dan Fogler (The 25th Annual Putnam County Spelling Bee), Alison Sudol (Dig, Transparent), Ezra Miller (Trainwreck), en Samantha Morton (In America, Sweet and Lowdown).

Advertenties

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s