Coming soon: Alice Through the Looking Glass (mei 2016)


alice through the looking glass

Eind mei komt er een nieuwe Alice in Wonderland-film uit: Alice Through the Looking Glass. Een remake van de gelijknamige film uit 1998 en gebaseerd op de populaire novel van Lewis Carol.

In de Alice in Wonderland-sequel keert Alice terug naar Wonderland, waar alles helemaal mis lijkt te gaan. De mad hatter wordt steeds duisterder en Alice is de enige persoon die Wonderland kan redden. Ze gaat op zoek naar de Tijd, een bijzonder wezen dat deels mens en deels klok is. Ondanks vele waarschuwingen dat een race tegen de tijd niet gewonnen kan worden en dat het verleden niet veranderd hoort te worden, gaat Alice toch op tijdreisavonuur. Tijdens deze reis ontmoet ze jongere versies van personages die we al kennen uit Alice in Wonderland. Zo wordt de film een sequel en een prequel tegelijkertijd.

Bekijk de trailer:

Kippenvel, echt waar. Waarom wist ik niet dat Alan Rickman (R.I.P.) in Alice Through the Looking Glass zat? Dat was even schrikken, zijn stem ineens weer horen!  Oh, verder spelen o.a. Helena Bonham Carter, Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska, Stephen Fry en Sacha Baron Cohen rollen.  Best een imponerende cast, vind je niet?

Alice Through the Looking Glass draait vanaf 27 mei in de Nederlandse bioscopen.

 

Advertenties

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s