Bridget Jones is back!


bridget jones baby vervolg trailer
Bridget verwacht een kleintje, maar met wie?
©EW

Oh Bridget, wat hebben we je ontzettend gemist! Het is al twaalf(!!) jaar geleden dat de tweede film over de onhandige Britse verscheen en al die tijd hebben we hoopvol gewacht op een vervolg.  Vanaf september draait ‘ie in de bioscoop en vandaag verscheen de eerste trailer. En hij is goeeeed!

In Bridget Jones’s Baby zien we hoe het Bridget afgegaan is ná haar happy ending met Mark Darcy. Ze zijn getrouwd (yay!) maar om nog onbekende redenen toch weer uit elkaar gegaan. Voor de zoveelste keer is Miss Jones vrijgezel; iets waar ze deze keer overigens wél heel erg van geniet. Tot haar grote schok blijkt ze zwanger te zijn, maar de grote vraag is: van wie? Is ex-geliefde Mark haar baby daddy of is haar nieuwe vlam (Patrick Dempsey!) de vader? Zoals we wel verwachten van Bridget pakt ze de situatie  helemaal verkeerd aan en ontstaat er complete chaos. Eén van de vele redenen waarom we zoveel van haar houden 😉

Bekijk de trailer:

Hé, zag ik daar nou Ed Sheeran?

Ik heb zó veel zin in deze film! Deel één en twee heb ik beide al talloze keren gekeken, ze blijven heerlijk. Ik vind het eerlijk gezegd wel een beetje een domper dat Bridget en Mark uiteindelijk weer gescheiden zijn, but that’s life I guess.

 

Met o.a. Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Jim Broadbent en Celie Imrie.

Advertenties

Een reactie op “Bridget Jones is back!

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s