Fantastic Beasts and Where to Find Them: de állereerste beelden!


Oké, keep calm. Harry Potter-fans van over de hele wereld (waaronder ik) worden op dit moment krankzinnig: de eerste foto’s van Fantastic Beasts and Where to Find Them zijn zojuist verschenen!
In het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly zal vanaf vrijdag een groot artikel te lezen zijn over de nieuwe film(reeks) die door velen de ‘prequel van Harry Potter’ genoemd wordt.

 

fantastic beasts and where to find them eerste beelden harry potter prequel
Hoofdpersonage New Scamander (Eddie Redmayne)

fantastic beasts and where to find them eerste beelden harry potter prequel

Het verhaal van Fantastic Beasts

Fantastic Beasts and Where to Find Them gaat over de tovenaar/magisch zoöloog Newt Scamander. 70 jaar vóórdat Harry de woorden ‘yer a wizard, Harry’ hoort, belandt Newt in een magisch avontuur in de geheime New Yorkse tovenaarsgemeenschap.
Wat het verhaal verder inhoudt, zullen we waarschijnlijk vrijdag weten! Entertainment Weekly heeft als allereerste de scoop over het verhaal, de personages (hoe zijn Amerikaanse tovenaars eigenlijk?) en de fabeldieren die we gaan zien.

Trilogie

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van J.K. Rowling, dat oorspronkelijk een schoolboek was in de magische wereld van Harry Potter, maar later ook als gewoon boek is uitgebracht.  Rowling heeft voor Fantastic Beasts and Where to Find Them zelf ook het script geschreven, in tegenstelling tot de Harry Potter-films.
Het is al ontzettend leuk dat we na vijf jaar eindelijk weer een film zullen zien in het Harry Potter universum, maar daar blijft het niet bij. Newt Scamander krijgt namelijk een trilogie! Deel twee wordt verwacht in 2018 en deel drie in 2020. Voorlopig kunnen we dus weer volop genieten van Rowling’s geweldige fantasiewereld!

De cast bestaat uit o.a. Eddie Redmayne (Newt Scamander), Colin Farrell (Graves), Katherine Waterston (Porpentina Goldstein) en Ron Perlman.  De film wordt geregisseerd door David Yates, die ook de laatste vier Harry Potter-films regisseerde. De verwachte releasedatum is 18 november 2016.

Advertenties

2 reacties op ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them: de állereerste beelden!

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s