Verrassende hitfilm ‘Paddington’ (2014) krijgt vervolg


Vorig jaar verscheen hij, de langverwachte animatie-/live-actionfilm over het meest geliefde beertje op aarde: Paddington.  Hoewel hij oorspronkelijk bedoeld was als kinderfilm, viel de hartverwarmende comedy (van de makers van Harry Potter!) bij groot én klein in de smaak. En nu wordt er gewerkt aan een vervolg.


Paddington is gebaseerd op de wereldberoemde verhalen van Michael Bond over het kleine beertje uit Peru dat de lange reis naar Londen maakt, op zoek naar een nieuw thuis. In de eerste film zagen we hoe hij als verstekeling meereisde op een schip naar Engeland, en uiteindelijk eenzaam en alleen strandde op Paddington Station in Londen. Gelukkig loopt hij op het station de familie Brown tegen het lijf, die besluit hem in huis te nemen en voor hem te zorgen. Hij begint net een beetje te wennen aan zijn nieuwe Britse leventje wanneer het natuurhistorisch museum hem ontdekt en alles op alles zet om de kleine Paddington aan hun collectie toe te voegen.

De eerste film bracht met een budget van $55 miljoen maar liefst $260 miljoen op. Er is nog niks bekend over het plot van deel 2, de cast of de verschijningsdatum. Maar tot het zo ver is, raad ik iedereen aan om Paddington te kijken. Heerlijke film voor een vrijdagavond op de bank met een grote kop thee!

Advertenties

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s