Wachten wordt beloond: eindelijk een trailer voor de nieuwe ‘Sherlock’!


YES! Het wachten op een nieuwe Sherlock lijkt eindeloos te duren, maar er is nu eindelijk een trailer vrijgegeven voor de kerstspecial die later dit jaar zal uitkomen.  De laatste aflevering (‘His Last Vow’) verscheen ruim anderhalf jaar geleden en eindigde met de vermoedelijke terugkeer van Moriarty (Andrew Scott). Of hij in de kerstspecial al terug zal zijn of pas in seizoen vier, is nog even afwachten. Bekijk hieronder de trailer!

Er is nog geen synopsis van de aflevering maar we weten wel dat Sherlock (Benedict Cumberbatch) en Watson (Martin Freeman) een spookachtig mysterie proberen op te lossen in de Victoriaanse tijd. Een opmerkelijke keuze om terug in de tijd te gaan, maar niet verrassend dat er gekozen is voor het jaar 1895. De originele verhalen van Sherlock Holmes, geschreven door Sir Arthur Conan Doyle, spelen zich tenslotte ook af aan het einde van de 19e eeuw.

I’m so excited! Sherlock is echt zo’n serie waar je geen genoeg van kunt krijgen, voornamelijk door het acteerwerk van Benedict Cumberbatch. Vanwege de lengte van de afleveringen telt elk seizoen er helaas maar drie. Seizoen vier wordt vermoedelijk pas begin 2017 uitgebracht. Ouch. De producers vertrouwen er blijkbaar op dat de trouwe fans héél veel geduld hebben, want drie jaar wachten op een nieuw seizoen is niet niks. Mede Sherlockfans: hoe houden jullie het wachten vol?

 

Advertenties

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s