Scream Queens – kakkerige studentenvereniging in de ban van een seriemoordenaar


22 september gaat de nieuwe serie Scream Queens in premiere. In deze horror-komedie wordt een prestigieuze studentenvereniging opgeschrikt door een reeks moorden. De Amerikaanse sorority Kappa House is een exclusieve vereniging waar alleen de crème de la crème wordt toegelaten na een strenge selectie. De hel breekt los wanneer de decaan besluit dat alle verenigingen open moeten zijn voor iedereen, dus ook het ‘gewone’ volk.

Producent Ryan Murphy hint alvast dat slechts vier van de 24 hoofdrolspelers het einde van seizoen één levend zal halen.
Het grappige aan Scream Queens is dat de cast bestaat uit héél veel sterren. Emma Roberts (Unfabulous, Aquamarine e.a.) vertolkt de hoofdrol van Chanel, de queen bee die de vereniging met ijzeren vuist regeert. Verder zijn er rollen voor  o.a. Jamie Lee Curtis, Lea Michele (Glee), Abigail Breslin (Little Miss Sunshine), Keke Palmer (True Jackson, VP.), Ariana Grande en Nick Jonas.

De serie is van de makers van o.a. American Horror Story, Glee en Nip/Tuck.
Ik ben erg benieuwd! Een horror-komedie is vaak óf geniaal, of tenenkrommend slecht. In ieder geval zijn er genoeg bekende gezichten om naar te kijken, dus dat is alvast een pluspuntje. Ik was vroeger echt mega fan van Emma Roberts (ik kon alle liedjes uit Unfabulous meezingen!) dus ik kijk ernaar uit om haar weer in een serie te zien.

Bekijk de trailer:

Advertenties

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s