Romantische klassieker ‘The Notebook’ wordt een tv-serie!


Het is meer dan tien jaar geleden dat de boekverfilming van ‘The Notebook’ verscheen. Het romantische drama van Nicholas Sparks werd al gauw een klassieker onder de romantische films.  Deze week werd bekend gemaakt dat er nieuw leven geblazen wordt in The Notebook en wel in de vorm van een televisieserie!

Amerikaanse zender The CW werkt momenteel aan een serie over het jonge koppel Noah en Allie. In tegenstelling tot de film zal de serie zich alleen richten op de jonge jaren van het stel en niet op het tragische en ontroerende einde van hun leven samen (hands up als je het niet droog kon houden aan het einde van de film).
De serie volgt de opbloeiende relatie van Allie en Noah en de problemen waar zij mee te maken krijgen in de roerige jaren ’40. Rassenscheiding, economische verdeeldheid en sociale onrust zijn onderdeel van de setting van het verhaal.

Over de cast is nog niets bekend, maar ik vraag me af of het mogelijk is om een betere Allie en Noah te casten dan in de film. De chemie tussen Ryan Gosling en Rachel McAdams is moeilijk te evenaren. Ik ben hoe dan ook erg benieuwd en hoop dat we gauw meer weten over de serie!


Ryan Gosling en Rachel McAdams als Noah en Allie in ‘The Notebook’

Advertenties

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s