Promo seizoen 6 belooft een bloedstollend vervolg voor Pretty Little Liars


Hush little baby, don’t say a word, mommy’s gonna buy you a mockingbird…

Na de spannende finale van seizoen 5 zitten fans van Pretty Little Liars met alleen maar meer vragen. Wie is Charles? Waarom leeft Mona nog? Wat heeft de diLaurentis familie te maken met -A?
Deze week is de promo verschenen van de eerste aflevering van seizoen 6 en eigenlijk roept deze alleen maar meer vragen op.


In de promo voor ‘Game on, Charles’ zitten de Liars nog steeds opgesloten in het Dollhouse van Charles en ze worden flink gestraft voor hun ontsnappingspoging. Verder is Alison is uit de gevangenis en wandelt in haar eentje in een donker bos… in het shirtje dat ze droeg op de avond dat ze zogenaamd vermoord werd. Probeert de politie Charles uit de tent te lokken, of is Alison zelf op een wanhopige missie om haar (ex?)-vriendinnen te redden?

De trailer geeft mij in ieder geval kippenvel. De schrijvers van Pretty Little Liars hebben gezegd dat seizoen 6 een stuk duisterder wordt, en dat is duidelijk te merken aan de promo.
In de 10 afleveringen van seizoen 6 zullen, naar belofte van schrijfster/producer I. Marlene King, al onze vragen over de identiteit van -A en zijn motief beantwoord worden.

Game On, Charles is de eerste aflevering van seizoen 6 en zal op 2 juni uitgezonden worden.

Advertenties

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s