Eerste foto Pirates of the Caribbean 5 verschenen


Jack Sparrow is back baby!

Na een korte productiestop van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales vanwege verwondingen aan de hand van hoofdrolspeler Johnny Depp, zijn de opnamen van de film weer begonnen.
Producent Jerry Bruckheimer plaatste onderstaande foto op Twitter, met daarbij de tekst: ‘Kapitein Jack is terug en we laten hem niet gaan’

pirates of the caribbean dead man tell no tales deel 5

 

Het veelbesproken en langverwachte vervolg op de Pirates-reeks moet in de zomer van 2017 in de bioscoop verschijnen.
Inmiddels ligt de productie ongeveer een maand achter op schema maar naar verwachting zal dit de releasedatum niet in gevaar brengen.

Het laatst verschenen deel uit de filmreeks is inmiddels alweer vier jaar oud en we moeten nog dik twee jaar wachten op het volgende deel. Of deze film het wachten waard zal zijn is nog maar de vraag. Het vierde deel, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides was een stuk minder succesvol dan de eerste drie delen en naar mijn mening was dit te wijten aan het ontbrengen van het magische trio. Jack (Johnny Depp), Elizabeth (Keira Knightley) en Will (Orlando Bloom) maakten de eerste drie films het kijken waard. Met de afwezigheid van Elizabeth en Will miste het vorige deel toch een stuk minder boeiend.

In het vijfde deel kunnen we Will gelukkig weer bewonderen want Orlando Bloom is gevraagd om zijn rol na acht jaar weer te herpakken. Verder keren bekende gezichten Barbossa (Geoffrey Rush), en Gibbs (Kevin McNally) ook weer terug.

 

 

Advertenties

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s