Trailer #2 van Disney Pixar’s ‘Inside Out’


Drie maanden geleden kregen we de eerste beelden te zien van de nieuwe animatiefilm ‘Inside Out’ van Disney Pixar. 

Gister verscheen ook een tweede trailer, die al iets meer verklapt over het verhaal van de langverwachte film.

Opgroeien is geen makkie, ook niet voor de 11-jarige Riley. Als haar vader een baan krijgt in San Fransisco, moet haar familie de spullen pakken en verhuizen. Riley heeft moeite met wennen aan de nieuwe stad en aan haar nieuwe school, maar wordt hierbij geholpen door Joy, Fear, Anger, Disgust en Sadness – haar emoties. Deze personages wonen in het Hoofdkwartier, het controlecentrum waar haar gevoelens geregeld worden. Joy (vreugde) is Riley’s belangrijkste emotie en zij probeert positief te blijven, maar door de verhuizing ontstaat er onenigheid tussen de emoties in het Hoofdkwartier. Hoe vinden ze de goede balans om Riley te laten wennen aan haar nieuwe leven?

Echt heel duidelijk is het nog steeds niet waar het verhaal nou preciess over gaat, maar het lijkt erop dat 2 van Riley’s emoties op één of andere manier verdwalen en de weg naar het Hoofdkwartier kwijtraken. Hierdoor is ze overgeleverd aan stemmingswisselingen en is de balans in haar hoofd helemaal zoek. Dat is tenminste wat ik kan opmaken uit de trailer, misschien hebben jullie hier andere ideeën over?

Inside Out draait vanaf juni 2015 in de bioscoop. Met stemmen van o.a. Amy Poehler, Mindy Kaling, Bill Hader, Phyllis Smith, Lewis Black en Kaitlyn Dias.

Advertenties

Een reactie op “Trailer #2 van Disney Pixar’s ‘Inside Out’

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s