Regisseurs ‘Frozen’ ontkennen dat er een sequel in de maak is


Frozen 2 voorlopig van de baan

Het leek allemaal zo veelbelovend: na het gigantische succes van Frozen werd de korte film Frozen Fever aangekondigd en begonnen er geruchten dat er ook een sequel gepland zou zijn. Gezien het succes van Frozen en het enthousiasme van de fans lijkt het ook een logsiche keuze, maar de regisseurs ontkennen vooralsnog dat er plannen zijn.

Jennifer Lee en Christopher Buck, schrijvers en regisseurs van Frozen en Frozen Fever, lichten toe:

‘Volgens berichten in de pers zijn we bezig met Frozen 2, en wij vragen dan steeds aan elkaar: zijn we dat? We zouden al een datum en cast hebben en wij zaten meer van: OK…’

Lee: ‘Het gaat allemaal om het verhaal. Totdat we weten wat er, emotioneel gezien, moet volgen in het verhaal zal het een te groot project zijn. We zijn net twee weken klaar met de korte film. Een jaar geleden leek ook een korte film nog te veel om aan te denken. We waren zo moe.’

Ik kan me haast niet voorstellen dat ze geen vervolg gaan maken, maar een grote klus is het natuurlijk wel. Hoe tip je aan het succes van zo’n kaskraker als Frozen?

Voorlopig moeten fans genoegen nemen met de korte film Frozen Fever die vanaf 18 maart als voorfilmpje te zien is bij de Disneyfilm Cinderella.

 

 

Advertenties

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s