Charlie Sheen waarschijnlijk te zien in laatste aflevering ‘Two and a Half Men’


Ashton Kutcher heeft zich versproken en lijkt Charlie’s terugkeer in Two and a Half Men te bevestigen.

Eerder dit jaar zei Charlie Sheen al dat hij in gesprek was met Warner Bros. over een mogelijke terugkeer in de serie waarin hij tot 2011 de hoofdrol speelde, maar het leek onwaarschijnlijk dat het ook echt zou gebeuren. Ashton Kutcher, die zijn plaats innam, heeft zich echter tijdens zijn interview met Ellen DeGeneres versproken en het lijkt erop dat zijn terugkeer echt in de planning staat.

Ashton zei dat de finale-aflevering nog niet was opgenomen, maar dat hij al wel weet wat er gaat gebeuren. Toen Ellen vroeg of Charlie terugkomt, knikte Ashton en zei hij: ”Als je werkt op de Warner Bros. studio, en je hoort sirenes, kom me dan redden!” 

Gezien de langlopende ruzie tussen Ashton en Charlie lijkt dit erop te wijzen dat Charlie daadwerkelijk terugkomt in de serie. De video is inmiddels offline gehaald, wat erop lijkt te wijzen dat de studio deze actie niet waardeert en de gastrol van Charlie liever nog even geheim had gehouden.

Wat zijn rol precies gaat inhouden is nog onduidelijk. Aangezien Charlie’s personage overleden is in de serie, zou hij misschien in een flashback te zien kunnen zijn. Of ze gaan voor een open einde waarin blijkt dat Charlie op één of andere manier helemaal niet dood is…

De laatste aflevering van Two and a Half Men wordt uitgezonden op 19 februari.

Advertenties

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s