Disney Pixar’s ‘Inside Out’ heeft eindelijk een eerste trailer!


Nieuwe Pixar-films zijn eigenlijk nooit onwelkom. In juni 2015 verschijnt Inside Out, een animatiefilm met een wat diepere laag dan we gewend zijn bij kinderfilms.

Opgroeien is geen makkie, ook niet voor de 11-jarige Riley. Als haar vader een baan krijgt in San Fransisco, moet haar familie de spullen pakken en verhuizen. Riley heeft moeite met wennen aan de nieuwe stad en aan haar nieuwe school, maar wordt hierbij geholpen door Joy, Fear, Anger, Disgust en Sadness – haar emoties. Deze personages wonen in het Hoofdkwartier, het controlecentrum waar haar gevoelens geregeld worden. Joy (vreugde) is Riley’s belangrijkste emotie en zij probeert positief te blijven, maar door de verhuizing ontstaat er onenigheid tussen de emoties in het Hoofdkwartier. Hoe vinden ze de goede balans om Riley te laten wennen aan haar nieuwe leven?

Fear, Sadness, Joy, Disgust en Anger

Het verhaal van Inside Out klinkt een beetje vaag en vergezocht, maar het zou best weleens een hele goede film kunnen zijn. Pixar kennende zal het concept niet te ingewikkeld uitgezet worden, en ik denk dat Riley’s verhaal jonge kijkers kan helpen bij het begrijpen en accepteren van hun eigen gevoelens. Pixar-films bevatten wel vaker diepere betekenissen en levenslessen (Up, Wall-E, Brave) maar zijn nog nooit op zo’n directe manier ingegaan op de psyche van de mens. Ik ben heel benieuwd of het een succes wordt!

 

De volledige trailer is sinds gisteravond te bewonderen:

 

Inside Out draait vanaf juni 2015 in de bioscoop en wordt ingesproken door o.a. Amy Poehler, Mindy Kaling, Bill Hader, Phyllis Smith, Lewis Black en Kaitlyn Dias.

 

Advertenties

Een reactie op “Disney Pixar’s ‘Inside Out’ heeft eindelijk een eerste trailer!

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s