Disney Pixar maakt plot ‘Finding Dory’ bekend!


Het duurt nog ruim anderhalf jaar voordat Finding Dory in de bioscoop verschijnt, maar Jim Morris (president van Pixar) heeft een tipje van de sluier opgelicht over het plot van de langverwachte sequel op Finding Nemo. 

De film begint 6 maanden na het einde van Finding Nemo. Dory leeft een vredig leven tussen de clownsvissen, maar nadat ze met Nemo op klassenuitje is geweest begint ze heimwee te krijgen. Dit zorgt ervoor dat de vergeetachtige Dory op een zoektocht gaat om te ontdekken waar ze vandaan komt.

”De film zal zich voornamelijk afspelen in het Marine Biology Institute in Californië, waar Dory geboren en opgegroeid is. We ontmoeten veel nieuwe personages, waaronder een octopus, een zeeleeuw en een walvis”

aldus Jim Morris.

De oorspronkelijke setting van de film was een park soortgelijk aan Sea World, maar na de release van de spraakmakende documentaire Blackfish (2013) is de setting veranderd om ophef te voorkomen.

Finding Dory komt in juni 2016 in de bioscoop en zal ingesproken worden door o.a. Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Diane Keaton, Eugene Levy en Willem Dafoe.
We moeten helaas nog heel lang wachten, maar het belooft een geweldige film te gaan worden.  En nee, je bent nooit te oud om naar een Disneyfilm te gaan.

Advertenties

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s